CONCERT IN MEMORIAM

Ara que sembla que van millorant les dades de la pandèmia, comencem a reprendre, de mica en mica, les activitats presencials…

La decisió de fer aquest Concert In Memoriam sorgeix de la voluntat de retre homenatge a totes les persones conegudes i properes de l’Associació UNESCO que ens han deixat durant aquesta pandèmia. Però també ho volem fer extensiu a veïns i veïnes del nostre municipi que potser no coneixem i que han estat víctimes d’aquesta malaltia que ha afectat a tots els països del món. I ho volem expressar amb un dels principis de la UNESCO que és la Cultura i amb un llenguatge universal com és la música i la poesia.

Música:

 • J.S.Bach. 15 Zweistimmige Inventionen, BW 772-786, Núm: 2,4,9 i 13
 • J.Cervelló. Entre Deux, II. Andante amoroso
 • L.V.Beethoven. Duett mit zwei obligaten Augengläsern, WoO 32. I. Allegro i II. Minuetto
 • R.Clarke. Two pieces for viola and cello, I. Lullaby
 • D.Shostakovich. Five pieces for two violins and piano, I. Prelude
 • A. Piazzola. Oblivion
 • H.Mancini. Moon River, (BSO “Breakfast at Tiffany’s)
 • E.Morricone. Cinema Paradiso, (BSO “Nuovo Cinea Paradiso”)

Poesia:

 • Joan Margarit. Estimar és un lloc, Rere els vidres i Recordar el Besòs
 • Joana Raspall. Podries
 • Erri De Luca. Valors
 • Jorge Bucay. En un lloc del bosc

Els músics:

Bernat Bofarull Olivés inicia els seus estudis al Conservatori Professional de Música de Badalona i els completa a la Hogeshool voo de Kunsten d’Utrecht. Va ser col·laborador de la Orquestra de Cambra del Teatre Lliure, de la Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra Ciutat de Granada. S’ha especialitzat com a violista en l’àmbit de la música de Cambra primer al Quartet Mondrian i després al Quixote Quartet. Membre fundador del Murtra Ensemble. Professor de violí a l’Escola Municipal de Música “Can Roig i Torres” de Santa Coloma de Gramenet i director de la Camerata Gramenet. Actualment és membre de l’Orquestra Camera Musicae i de l’Orquestra de Cambra de Granollers.

Adrià Cano Rocabayera va finalitzar els seus estudis superiors a la Folkwang Universität der Künste d’Essen (Alemanya), després d’estudiar al Conservatori Professional de Música de Badalona i l’ESMUC. Posteriorment va fer un màster en especialització orquestral a l’Orchesterzentrum NRW de Dortmund. Ha estat membre del reconegut festival alemany de música de cambra “Villa Música Rheinland-Pflaz” i ha tocat amb prestigioses orquestres europees com la Dortmunder Philharmoniker, Duisburger Philarmoniker, Düsseldorfer Symphoniker i la Malher Chamber Orquestra. Col·labora habitualment amb les orquestres catalanes Orquestra Camera Musicae, Orquestra Simfònica del Vallès i la Camerata Eduard Toldrà.

Els lectors:

Robert RuizÀngela Agustench  – Elvira RoviraFerran Bartolomé

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: